top of page

EEN GEZONDE LEVENSSTIJL IS VOOR IEDEREEN ANDERS. ELKEEN IS DAN OOK GEBAAT BIJ EEN PERSOONLIJKE AANPAK OM ZIJN DOELEN TE HELPEN REALISEREN.

HOE GA IK TE WERK?

Bij het maken van een afspraak krijgt u voorafgaand aan het intakegesprek een vragenlijst toegestuurd.

Via deze lijst verzamel ik algemene gegevens zoals de reden van de consultatie, uw dieetgeschiedenis en eventuele medicatie, wat u van mij verwacht …

intro

WERKWIJZE CONSULTATIE

Eerste consultatie - +/- 60 minuten
Tijdens de eerste consultatie overlopen we kort de vragenlijst en gaan we op sommige zaken dieper in. Daarna zal er een uitgebreide voedingsanamnese worden afgenomen, die me een goed beeld bezorgt van uw huidige voedingsinname en -gewoonten. Aan de hand hiervan stellen we persoonlijke doelen op, die rekening houden met uw eetgewoonten, wensen en de algemene richtlijnen voor een gezond voedingspatroon. 

Voor het 'Laag FODMAP - dieet' wordt er 75 minuten gerekend voor de eerste consultatie. Er zal een uitgebreide klachten- en voedingsanamnese afgenomen worden. Vervolgens zal de eliminatiefase uitgelegd worden.

Tweede consultatie - 30 minuten

Tijdens de tweede consultatie overlopen we samen de start van uw zoektocht. Hoe gaan de eerste stappen, is het haalbaar op lange termijn, wat zijn hindernissen en hoe gaan we deze aanpakken, etc. . Tijdens deze consultatie gaan we in op voedingsvragen en worden er tips meegedeeld. Stap voor stap streven we samen uw doelstellingen na.

Voor het 'Laag FODMAP - dieet' wordt er 45 minuten gerekend voor het tweede consult. Er zal opnieuw een klachtenanamnese en een korte voedingsanamnese worden afgenomen. Indien de klachten na de eliminatiefase beter zijn, wordt de herintroductiefase uitgelegd. Geen verbetering van de klachten? Dan gaan we samen opzoek naar een andere mogelijke oorzaak en sturen we bij. 

Opvolgconsultaties - 30 minuten

Tijdens deze consultaties gaan we verder met het zetten van kleine stappen richting uw hoofddoel. Verder wordt er ingegaan op tips, verpakkingen lezen, recepten, ... .
Beschouw deze consultaties en verdere afspraken van belang voor het voortdurend evalueren en bijsturen van uw zoektocht naar een evenwichtig voedingspatroon. Zo zorgen we ervoor dat het hele proces voor u werkt, haalbaar is én vooral ook houdbaar op de lange termijn.

De (tussentijdse) resultaten van de herintroductiefase worden besproken en de stabilisatiefase van het 'Laag FODMAP - dieet' wordt uitgelegd. Deze consultaties duren 30 minuten

Intakegesprek om een beeld te schetsen van uw situatie

Opstellen van persoonlijke doelstellingen, waarbij we rekening houden met eventuele pathologie en voedingsgewoontes

Delen van recepten, tips en tricks

Leren lezen en interpreteren van etiketten

MIJN TARIEVEN: INDIVIDUEEL

Intakeconsultatie +/- 60 minuten

€60

Tweede consultatie +/- 30 minuten

€40

MIJN TARIEVEN: DUO CONSULTATIE

Intakeconsultatie +/- 90 minuten

€90

Tweede consultatie +/- 45 minuten

€50

Opvolgconsultaties +/- 30 minuten

€30

Opvolgconsultaties +/- 20 - 30 minuten

€25

***No Shows

Indien u niet naar uw afspraak kunt komen, gelieve dit ten laatste 24 uur op voorhand te laten weten. Indien u niets laat weten, ben ik genoodzaakt om voor een intakegesprek 50% aan te rekenen. Voor een tweede consultatie of opvolgconsult zal de volledige consultatie aangerekend worden. 

Betalen in de praktijk is mogelijk met: 

Contant/ cash geld

Bancontact app/ payconic

WAARVOOR KAN U BIJ MIJ TERECHT? 

U kan bij mij terecht voor voedingsadvies rond: 

Een gezond en evenwichtig voedingspatroon

Hart- en vaatziekten (hoge bloeddruk, hoge cholesterol)

Het prikkelbare darmsyndroom (FODMAP - dieet)

Emo-eten

Subtekst

Gezond vermageren/bijkomen

Intoleranties (lactose, gluten)

Diabetes Mellitus

Gestoorde relatie met voeding

Subtekst

AARZEL NIET OM MIJ TE CONTACTEREN VOOR MEER INFORMATIE!

bottom of page